Project
Lopend

Hallo Buren! Hallo Wittevrouwen!

Geplaatst op 6 november 2022, 00:00 uur
Illustration

De foyer van de De Paardenkathedraal aan de Veeartsenijstraat kan ook door de buren en buurten van Wittevrouwen gebruikt als dit past in de programmering. De Buurtbel Wittevrouwen organiseert hier nu iedere 2 maanden bijeenkomsten onder de titel Hallo Buren! Hallo Wittevrouwen!

De samenwerking met de buurt is gestart op Nationale Burendag 2022, een regenachtige dag waarop buren een warm onderdak vond in de Paardenkathedraal en deel kon nemen aan inspirerende workshops van DOX en Theater Utrecht. De Paardenkathedraal is de thuisbasis van gezelschap Theater Utrecht. 

Ben je nieuwsgierig naar de Buurtbel? Heb je een idee, voorstel, plan voor de buurt? Zoek je contact of inspiratie? Schrijf je in voor de startbijeenkomst van de Buurtbel op 24 november

Op 20 december 2022 is er een Bijzondere verhalenworkshop met schrijver en regisseur Casper Vandeputte van Theater Utrecht. Vooraf aan de workshop kunnen buren een stukje van de repetitie van de voorstelling Quake bijwonen.

Meld je alvast aan voor de Hallo Wittevrouwen van 26 januari 2023

Vind je het leuk om een bijeenkomst in de Paardenkathedraal mee vorm te geven? Mail naar buurtbel@wijkwijzernoordoost.nl


 

Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Deel dit: