Bericht

Utrechtse Plandeldag rond het Griftpark

Geplaatst op 3 augustus 2023, 13:54 uur
Illustration

Sinds vorig jaar is er een heuse Utrechtse Plandeldag, deze is gestart in Voordorp en de tweede editie belooft groter te worden. Dit jaar vindt de Utrechtse Plandeldag plaats op 26 augustus. Het doel: in één dag 2000 straten, stoepen, steegjes, pleinen en paden zwerfafvalvrij. Samen kleuren de opruimhelden van 030 zo de hele stad groen.

Start en afsluiting in het Griftpark

We starten op 26 augustus om 10:00 in het Griftpark (de ingang bij Peters Bistro). Afsluitend wordt in het Griftpark een feestelijk slotmoment georganiseerd met de hele stad!

10:00 uur Plandelen in het Griftpark. Plandel je ook mee? Laat het weten als je een stok of zak nodig hebt! 

11:00 uur Ploggen, Joggend afval rapen vanaf Park Lepelenburg!

16:00 WasteBar, poffertjes in ruil voor zwerfafval, Griftpark

17:00 Feestelijke afsluiting met groepsfoto bij Grifsteede

Wittevrouwen plandelt het hele jaar door

In Wittevrouwen 'plandelen' we het hele jaar door; we rapen zwerfafval op tijdens het wandelen. Gezellig en goed voor de buurt! 

We starten op PLandeldag 26 augustus om 10:00 in het Griftpark (de ingang bij Peters Bistro). Plandel je ook mee? Laat het weten als je een stok of zak nodig hebt!

Enwe plandelen iedere tweede dinsdag van de maand in het Griftpark en iedere vierde maandag van de maand vanaf de Paardenkathedraal. Je bent van harte welkom om aan te sluiten! Laat het weten als je een stok of zak nodig hebt!

Plandelen, plajakken, poortpoetsers en meer.....

Deel dit: