Project

Huizen verduurzamen Stalau & Tuindorp

Geplaatst op 21 maart 2024, 00:00 uur
Illustration

In 2023 is de Buurtbel Wittevrouwen gestart met een collectieve buurtaanpak voor energie besparen & huizen verduurzamen. Krachten bundelen, met elkaar leren, samen aan de slag gaan en elkaar helpen staan daarbij centraal. In 2024 starten we ook in Staatsliedenbuurt/Lauwerecht en Tuindorp met collectief huizen verduurzamen. Staatsliedenbuurt is net als Wittevrouwen en Huizingabuurt een van de eerste wijken die aan de beurt is om van het gas af te gaan.

Doe mee met de warmtesafari (8-15 april)!

Wil je starten met een warmtescan van je huis? Doe mee met de warmtesafari!

9 juni: Gluren bij duurzame buren!

Zoek je inspiratie, goede voorbeelden? Sluit aan bij "gluren bij duurzame buren" (juni) of de duurzame huizen route in de herfst.

Online workshops

Wil je meer weten over specifieke thema's? Schrijf je in voor een van de online workshops van Energie U over isoleren, warmtepompen, zonnepanelen, ventileren, subsidies of voor VVE's.

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen, hulp nodig bij energie besparen, je huis isoleren, verduurzamen? Vul de enquete in en neem contact met ons!

Jouw ervaring met het verduurzamen van je huis delen?

Wil je kennis en ervaring delen? Wil je een verhaal delen over hoe jij je huis hebt verduurzaamd, wat je samen met buren hebt gedaan? Mail ons je verhaal!

Wil je meedoen, meehelpen?

Wil je samen met wijikgenoten aan de slag met collectieve maatregelen? In een Werkplaats, rond het EnergieCafé, een thema? Neem contact met ons op!

Je bent ook welkom bij de Werkplaats Buurtbel om te zien hoe hier aan de energietransitie wordt gewerkt.

Lopend
Deel dit: