Activiteit

Dialooghuis Afscheid nemen

Maandelijks: Op Eerste woensdag , 19:30 - 22:00 uur
Illustration

Afscheid nemen
Afscheid: Vasthouden, loslaten, nalaten. Wat begon als een simpel idee ‘praten over de dood, doodgewoon’, is door vrijwilligers tot leven gebracht naar een dialoogreeks: Leven met vragen rond de dood. Met dit thema sluiten we deze reeks bijzondere gesprekken af.

Joop Kools, dialoogbegeleider en vrijwilliger bij het Stadshospice Utrecht. “Praten over een laatste levensfase gaat vooral over het leven. Het gaat vooral over wie je bent, wat voor jou het leven betekent, de moeite waard maakt, over wat anderen voor je betekenen”. 

Dialooghuis Maliebaan

Het Dialooghuis is de ontmoetingsplek voor dialoogbegeleiders én voor mensen die met elkaar in dialoog willen. In het Dialooghuis kunnen dialoogbegeleiders ervaring opdoen, gespreksthema’s onderzoeken of uitproberen, een nieuwe dialoogopzet uitproberen en in dialoogvorm brainstormen over een idee. Mensen die met elkaar in dialoog willen gaan, kunnen aanschuiven om mee te doen of om kennis te maken met de dialoog. Iedere eerste woensdagavond van de maand.

Iedere eerste woensdagavond van de maand is er een Dialooghuis in Grytte, Maliebaan 45 Utrecht.19:00  inloop met koffie.

19:30  kennismaking
20:00 in groepen aan de slag
21:30  informeel napraten
21:45  afronding

Locatie
Grytte Maliebaan 45
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: