Activiteit

Online Workshop Energie besparen

woensdag 6 september 2023 , 20:00 - 21:00 uur
Illustration

EnergieAmbassadeurs komen al jaren bij de mensen thuis om ze te adviseren hoe ze energie kunnen besparen. EnergieAmbassadeur Hans van Dijk is de docent. De tips gaan niet alleen over stroom maar ook over aardgas/stadsverwarming. In deze workshop komen alle energiebespaar toppers aan bod!

Deze workshop is voor zowel koop- als huurwoningen.
Wil je energiebesparen en weet je niet waat je moet beginnen, ben je bang dat het veel geld kost of weet je niet wat je moet doen. Doe dan mee!

Hans vertelt niet alleen wat je kunt doen maar vertelt het ook op een andere manier namelijk:

- je leert zelf beoordelen wat jij nodig hebt en in welke volgorde

- de tips worden op een rijtje gezet van gratis en lopen dan op in kosten

- de tips zijn niet te groot, alleen zaken die te overzien zijn. Voor het grote werk (renovatie, verbouwen,  NOM) kunnen we je ook helpen aan links.

De online workshop wordt verzorgd door energie-U.

Energie besparen met de Buurtbel?

Bekijk ook alvast de praktische tips voor energie besparen. Liever een live workshop? Schrijf je in voor de workshop Meer met minder energie van 4 oktober met Sander Ekstein. Heb je vragen, tips of hulp nodig bij slim energie (en geld) besparen? Bel, mail of app buurtbel@wijkwijzernoordoost.nl, 06 21 96 9238. Of loop eens langs bij Buurtbelbakkie ZIMIHC Wittevrouwen op de 1e en 3e woensdag van de maand, 10:30-12 uur.

Wil je aansluiten bij een groep mensen bij jou in de buurt die ook hun woning willen verduurzamen? Vul dan de enquete in. In de Ezelsdijk, Zeeheldenbuurt en Wittevrouwen zijn groepen bewoners actief waar je bij kunt aansluiten. Heb je vragen? In de groepen wordt je geholpen om je woning stap voor stap voor te bereiden op aardgasvrij. Lees hier meer over samen huizen verduurzamen en sluit je aan

Locatie
Online
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: