Bericht

Productieleider Buurtcamping Griftpark gezocht

Geplaatst op 25 april 2024, 00:00 uur
Illustration

Houd jij van organiseren, mensen samenbrengen en kamperen? Zoek je een uitdaging in het mooiste park van Utrecht? Meld je dan aan als productieleider Buurtcamping Griftpark! De Buurtcamping Griftpark vindt plaats van 12-14 juli 2024! Dit jaar wordt het extra feestelijk omdat het Griftpark 25 jaar bestaat!

Het team Buurtcamping Griftpark zoek nog een enthousiaste productieleider om De Buurtcamping Griftpark mogelijk te maken.  Een gedreven buurtbewoner  om de Buurtcamping te helpen organiseren, de productie te leiden, samen met wijkgenoten de camping op te bouwen, te organiseren en samen met wijkgenotene toe te werken naar een weekend vol spel, cultuur, muziek, ontmoeting en natuurlijk kamperen!

Wat is de Buurtcamping?

Sinds 2013 ontmoeten buurtbewoners elkaar op De Buurtcamping. Tijdens De Buurtcamping wordt het Griftpark drie dagen lang omgetoverd tot een gezellige camping. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van een zorgeloze vakantie. Ook mensen met een kleine beurs. Een derde van de kampeerplekken zijn gereserveerd voor minima. 

Wat ga je doen?

Als productieleider ben je de praktische spin in het web, sta je midden in het Buurtcamping netwerk. We zoeken iemand die zelfstandig en flexibel kan werken. Je hebt alle ruimte om datgene te doen waar je goed in bent en om iets nieuws te leren en je eigen te maken en de mensen te betrekken die je hierbij nodig hebt. Wil je meer weten? Aanmelden hiervoor kan bij britt@de-buurt.nl, of bel/app: 06-50737985. 

Deel dit: