Bericht

Projectleider Energievisie gezocht!

Geplaatst op 1 januari 2024, 00:00 uur
Illustration

Voor het ontwikkelen van een Energievisie met de wijken rondom het Griftpark zoeken we een ervaren project(bege)leider. En een junior medewerker die verschil kan maken, echt van betekenis wil zijn voor de organisatorische en operationele uitvoering. Reageren kan tot 19 januari!

Wat ga je doen?

Je vormt een projectteam van actieve bewoners, initiatieven en ondernemers voor wie de energie transitie in hun wijk belangrijk is. Je vergroot de kring van betrokkenen door de wijk in te trekken, aan te sluiten bij wat er is, mensen en wat er al is te verbinden, bijeenkomsten te organiseren. In samenwerking met actieve bewoners, lopende initiatieven en betrokken ondernemers. Ontmoeting, contact & cocreatie met een grote verscheidenheid aan bewoners is een belangrijke slaagfactor.

Wat breng je mee?

Je bent een enthousiaste project(bege)leider met een hands-on mentaliteit & sterke communicatieve vaardigheden. Je bent gemotiveeerd om te werken aan zeggenschap van bewoners en een inclusieve energietransitie. Aan een breed gedragen energievisie met gewogen keuze van alternatieve warmte-en energiebronnen. Je bent vertrouwd met de buurt/wijkaanpak, visieontwikkeling en veranderingsprocessen met wijkgenoten. Met waarderend actieonderzoek en gemeenschapsvorming met bewoners. Je woont/leeft in de wijk en hebt ongeveer 5 uur per week beschikbaar. 

Extra's voor de ervaren project(bege)leider:

  • Je hebt een warm netwerk in de wijk/buurt, spreekt bewonerstaal/talen, bent gewend om op gelijkwaardige basis samen te werken, bent bij voorkeur zelf als bewoner actief (geweest) in de energietransitie.
  • Je hebt ervaring met een buurt/wijkaanpak, visieontwikkeling en veranderingsprocessen met wijkgenoten.
  • Je weet hoe je heel verschillende groepen bewoners kunt betrekken, bent handig met een breed scala aan online en offline communicatiemiddelen.

Meer weten?

Ben je enthousiast over deze rol en functie? Neem contact op met Piet Hein Speel via Piet-Hein.Speel@live.nl of mobiel: 06-12278568. Reageren kan tot 19 januari 2024!

Deel dit: