Bericht

Ouders in balans met de buurt

Geplaatst op 1 februari 2024, 00:00 uur
Illustration

Een gezonde balans vinden tussen ouder zijn, werk en tijd voor jezelf vraagt een sterke buurt! Een gemeenschap van (groot)ouders, buren, vrienden, tantes, ooms.... waarin kinderen en ouders thuis kunnen zijn, tot groei en bloei kunnen komen. Waar jong, oud en iedereen bij kan dragen aan een sterke buurt.

Werken, opvoeden, tijd voor vrienden, familie en jezelf?

Werken en ouderschap combineren is de gewoonste, maar niet de gemakkelijkste zaak ter wereld. Hoe blijft je vrije tijd, voor jezelf, vrienden, familie, sport en spel? Zoek je meer diepgang dan een praatje op het schoolplein? Heb je behoefte aan grip, rust in je leven, een betere balans...? Wil je samen met andere ouders leren hoe dat kan en verder komen. Sluit je aan en neem ook je kind(eren) mee!

Workshop: Ouders in balans

In deze workshop verpakken wijkgenoten de oude wijsheid "It take s village to raise a child" in nieuwe zakken. Je maakt kennis met andere ouders, de kracht van samen, de buurt en Frances Voet van de school voor ouders. Om met elkaar tot groei en bloei te komen, te leren en verder te komen. Frances Voet verzorgt de inspiratieworkshop voor ouders. Voor kinderen is er een creatieve workshop of een gesprek over Thuis.

Deel dit: