Activiteit

Energiecafé special “Grip op je energieverbruik”!

dinsdag 2 juli 2024 , 20:00 - 21:30 uur
Illustration

Ben jij benieuwd naar hoe je grip kunt krijgen op je verbruik? Cees deelt graag zijn ervaringen en aanpak tijdens het volgende energiecafé. Met behulp van analoge metingen (per apparaat) heeft hij zijn elektraverbruik gemeten en gedetailleerd in kaart gebracht. Hierdoor ontdekte hij bijvoorbeeld dat zijn vriezer, ondanks dat deze vrij oud was, helemaal geen energieslurper bleek te zijn. Dit betekende dat hij de vriezer niet hoefde te vervangen, wat een welkome verrassing was voor zowel het milieu als zijn portemonnee.

Daarnaast houdt Cees ook dagelijks zijn gasverbruik bij. Weet jij hoeveel kuub gas jij verbruikt door alleen te douchen? Cees weet dit precies: 3m³ per maand. "Het is eigenlijk een soort gekke hobby geworden", aldus Cees. Zijn nauwgezette aanpak heeft hem niet alleen meer inzicht gegeven in zijn energieverbruik, maar heeft hem ook geholpen om bewuste keuzes te maken en kosten te besparen.

Wil jij ook leren hoe je meer grip kunt krijgen op je verbruik? Kom dan naar het energiecafé op 2 juli van 20:00 tot 21:30 in de Bollenhofsestraat 140! Tijdens deze bijeenkomst zal Cees zijn kennis en praktische tips delen, zodat ook jij bewuster en efficiënter met energie kunt omgaan. Mis deze kans niet om te leren hoe je zowel je energiekosten kunt verlagen als je ecologische voetafdruk kunt verkleinen. We zien je graag daar!

Locatie
Kostershuis
Deel dit: