Activiteit

Geef je elkaar de ruimte?

vrijdag 12 juni 2020 , 10:00 - 12:00 uur

Op 12 juni gaan we in gesprek over Ruimte voor elkaar in Coronatijd. Nu het openbare leven weer een beetje op gang komt dringt de vraag zich op hoe we in de openbare ruimte met elkaar om gaan. Hoe doen anderen dat, wat roept dat bij jou op en hoe ga je hiermee om? En hoe zou je willen dat de publieke ruimte er in het ‘nieuwe normaal’ uit komt te zien? Wil je jouw ervaringen en verlangens delen en die van anderen horen? Meld je aan via de rode knop! Iedereen is van harte welkom. 

We maken voor deze gesprekken gebruik van Zoom. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Kom een half uurtje eerder of neem contact op!

Geef je elkaar de ruimte?
Hoe beweeg jij door de publieke ruimte en geef jij anderen de ruimte?  Doe je een stapje terug of ga je voor je recht op ruimte? Hoe doen anderen dat, wat roept dat bij jou op en hoe ga je hiermee om? En hoe zou je willen dat de publieke ruimte er in het ‘nieuwe normaal’ uit komt te zien? Met strepen en pijlen en BOA’s die vertellen wat wel en niet mag, zo nodig boetes uitdelen? Dat de ruimte verdeeld wordt tussen leeftijdscategorieën, in ruimtes voor wel en niet “kwetsbaren”, in ruimtes voor jongeren en ouderen?  Of geef en neem je liever zelf ruimte, los je het liever met elkaar op en spreek je zo nodig stadgenoten aan? Over welke ruimte zou jij in het ‘nieuwe normaal’ willen beschikken en welke ruimte wil je liever (nog?) niet betreden? Welke ruimte gun je anderen?

Meer informatie en aanmelden

Locatie
zoom
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: