Odette Stoutjesdijk

Bewoner, Professional
Wie is Odette?

Hallo, Ik woon met veel plezier op de grens Tuindorp / Tuindorp-Oost met mijn vriend Cees. Onze zoon is net het huis uit en studeert in Utrecht.


 

Mijn werk en hobbies

Ik ben mindfulnesstrainer en geef enkele malen per jaar een mindfulnesstraining in een zijstraat van de Biltstraat, kijk maar eens op mijn website voor meer info: www.joymindfulness.nl. Omdat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging is vergoeding mogelijk via de zorgverzekering. 


De trainingen zijn voor mij hobby, ik doe dit naast mijn werk als behandelaar voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en afasie, dit doe ik in De Bilt bij InteraktContour.

Mijn omgeving

Mijn straat is fantastisch groen. De kastanjebomen redden het helaas niet, maar langzaamaan worden alle bomen vervangen door drie nieuwe soorten. We wonen met heel veel plezier in deze wijk!

Mijn expertise

Ik heb als vrijwilliger gewerkt bij Taal Doet Meer: taalles geven aan anderstalige vrouwen. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan en zou ik in de toekomst als ik meer tijd heb graag weer oppakken. Als mindfulnesstrainer kan ik mogelijk een rol spelen voor het welzijn van mensen in de wijk, door een paar keer per jaar mindfulnesstrainingen aan te bieden in de wijk noordoost.