Bericht

Griftpark25: Wandel je mee?

Geplaatst op 13 juni 2024, 00:00 uur
Illustration

25 jaar Griftpark - dat vraagt om extra activiteiten! 

Een initiatiefgroep van bewoners is in de Werkplaats Griftpark 25 jaar aan de slag gegaan om in de aanloop van de officiële verjaardag op 15 september, activiteiten in het park te stimuleren. Wandelen aan de hand van een thema past hier uitstekend bij. Het Griftpark kent immers vele gezichten en heeft een rijke historie (denk aan: kunst, natuur, historie, fotografie, etc. in en om het Griftpark).

Als je een wandeling of excursie in de planning hebt of zou willen plannen in 2024, geef het aan ons door! Wij nemen het op in het programma en in onze communicatie. Start en finish kan in Griftsteede. Over koffie/thee aan het begin of het reserveren van ruimte voor het houden van een inleiding in Griftsteede denken we graag met je mee. Secial voor kids van de buurtcamping

Overzicht wandelingen

Dit overzicht wordt regelmatig geactualiseerd zodra nieuwe wandelingen erbij komen.
Ons streven is een programma samen te stellen van bestaande en nieuwe wandelingen, en deze wandelingen zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Met alle wandelingen samen creëren we een mooi doorlopend programma voor de bezoekers van het Griftpark in dit jubileum jaar. Wij willen die wandelingen niet zelf opzetten, we willen juist jullie ideeën ondersteunen en versterken!

Voor meer informatie kijk op Griftpark 25 jaar en lees een stuk historie op Hoe het Griftpark hier kwam.

Illustration
Luchtfoto van het Griftpark uit het noorden, 2010, Fotodienst HUA
Deel dit: