Bericht

Er valt van alles te beleven in Buurtcentrum de Leeuw

Geplaatst op 27 oktober 2021, 20:36 uur
Illustration

Net als andere wijken is ook Noord Oost een buurtcentrum rijk: buurtcentrum de Leeuw aan de Samuel van Houten straat. Ik ben er wel eens langs gekomen, toen ik de Straatkunstroute liep  - op de gevel van buurthuis de Leeuw prijkt een aparte muurschildering bestaande uit tegeltjes. Maar van wat er allemaal te doen was wist ik toen nog niets.

Dat blijkt heel wat. Zo koken vrijwilligers elke eerste en derde donderdag van de maand een maaltijd. Voor maar 6 Euro en zelfs maar 4 voor wie een Upas heeft krijg je een lekkere èn gezonde maaltijd voorgezet.

Op woensdagen kun je er Countryline dansen. Speel je een instrument, dan is wereldmuziekorkest de Noordooster misschien iets voor jou? Het orkest kan nog wel wat nieuwe leden gebruiken.

Zestig + dames die wat minder mobiel zijn en die hun conditie op peil willen houden kunnen meedoen in de gymgroepen op maandagmiddag.

Op zondag wordt er Dru Yoga les gegeven en op dinsdagmiddag kun je meedoen met Keepfit55+ of voor de gezelligheid meezingen met de Leeuweriken.

En op elke laatste donderdag van de maand is het tijd voor dat goeie oude Bingo. Je kunt ook gewoon binnenlopen voor een bakkie koffie of iets anders in Buurtplaza: 'De Leeuw-Inn'.

Er valt nog veel meer te doen in de Leeuw. De meest actuele informatie over het buurtcentrum vind je op hun facebookpagina.

Deel dit: