Bericht

Geslaagde bijeenkomst 'Groen' op 28 oktober

Geplaatst op 4 november 2020, 23:10 uur

Afgelopen week organiseerde de Wijkwijzer een online bijeenkomst over Groen en Natuur in de wijk. Het doel was om actieve bewoners die zich inzetten voor groen (of daarvoor in ieder geval een liefde hebben) met elkaar in contact te brengen. 


Dat is gelukt! Het blijft raar om elkaar online te ontmoeten, zeker als je gewend bent samen met je handen in de aarde bezig te zijn. Maar het was een heel plezierige bijeenkomst waarover iedereen heel tevreden was.  


De bijeenkomst startte met een leuke groene wijkquiz, een effectieve kennismaking en een update over relevante lopende projecten. Daarna zijn we ingegaan op drie onderwerpen: zelfbeheer, kennisdelen en een sociale (corona) winter. Elk onderwerp werd toegelicht waarna we in kleinere groepjes erover konden doorpraten. 


De opbrengst van de avond was ten eerste dat men elkaar in het ‘groene wijknetwerk’ weer eens sprak en ook dat er nieuwe ontmoetingen waren waaruit weer nieuwe initiatieven zijn ontstaan. Daarnaast hebben de gesprekken opgeleverd dat er mooie nieuwe ideeën zullen worden uitgewerkt.  

Wil je weten welke ideeën en hoe je zelf mee kan doen? Kijk op onze groenpagina.

Illustration
 
Deel dit: