Dit project is afgerond
Project

Online Nieuwjaars Borrel Brainstorm

Geplaatst op 7 januari 2021, 13:00 uur

Beste bewoners van Noordoost,

Namens The Turn Club stuur ik u deze uitnodiging.

Het nieuwe jaar vraagt om een nieuw blik. Een blik op de toekomst, op mogelijkheden en op nieuwe creatieve ideeën en initiatieven. Om niet meer langs maar met elkaar te leven. Om samen te bouwen aan nieuwe perspectieven voor een wereld die in crisis verkeerd. Om het ongrijpbare grijpbaar te maken. Dit vergt enthousiaste, gedreven en creatieve mensen die bereid zijn om hier samen over na te denken onder het mom van een Nieuwjaars Borrel Brainstorm! 

Samen met oprichter Merlijn Twaalfhoven en turnlid Marian Beijer uit Utrecht zal er tijdens deze borrel-brainstorm gesproken worden over de toekomst op lokaal niveau. Hoe zie jij die voor je, wat gaat er goed en waar ligt ruimte voor verbetering? Dat zijn belangrijke vragen die aan bod zullen komen. Daarnaast zullen wij op ontdekkingstocht gaan naar persoonlijke wensen, dromen en idealen om vervolgens de verbinding met elkaar te maken. 

Lijkt het jou leuk, relevant of waardevol om hier met anderen over na te denken, dan kan dat op zondag 17 januari 2021 om 17:00 uur!

Klik voor aanmelding op onderstaande link:

https://4qc8vptv6hi.typeform.com/to/hyNPScV6

 

Doelgroep
Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Wij hopen middels deze weg een eerste ontmoeting/kennismaking tussen verschillende bewoners en initiatieven te realiseren, waar een mogelijke verbinding op lange termijn kan worden gelegd.
Klaar
Illustration
 
Deel dit: