Aanbod

Persoonlijk leiderschap voor jongeren/pubers (14/22jaar).

Coaching, Therapie, Cursus/les/workshop/training, Psycholoog/Psychotherapie, Coaching (persoonlijke ontwikkeling)
Illustration

Jonge mensen verbinden met zichzelf en inzicht geven in patronen vanuit systeem of overlevingsmechanismen die wellicht niet altijd meer nodig zijn. 

Het doel is om weer beter in contact te komen met jouw verlangen. Terug naar wat jij wil en hoe je dat wil. Het is niet vanzelfsprekend te weten wat je wil. Zeker niet op deze leeftijd. Soms is het zoeken en verwarrend. Is het echt jouw verlangen of laat je je beïnvloeden door jouw omgeving?

Daarnaast krijg jij inzicht op jouw handelen en gedrag. Samen gaan we op zoek naar effectief gedrag en hoe jij nu in bepaalde situaties reageert. Gedrag komt voort uit emoties. Welke gedrag hoort bij jouw emoties? Wij helpen jou in meer keuzes in gedrag bij verschillende emoties. Vaak zijn er patronen ingeslopen die minder effectief zijn.

Begeleiding in een ontdekking naar jezelf op een jongere leeftijd heeft invloed op keuzes en rendeert de rest van jouw verdere leven. Aandacht voor wat er is, onderzoek in verlangen, groei in vertrouwen en bepalen wat jij daarin nodig hebt (individueel en groepsniveau).

locatie 
REWOLF | Begeleiding voor Jongeren
leeftijd 
vanaf 14 t/m 22 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 25 maart 2024, 14:58 uur
Deel dit: