Activiteit

Natuurcollege vogels herkennen

woensdag 28 augustus 2024 , 19:30 - 21:30 uur
Illustration

Bioloog, vogelaar en KNNV-lid Luc de Bruijn geeft op woensdag 28 augustus een lezing over het herkennen van vogelsoorten. Ideaal voor beginnende (en ervaren) vogelaars.

Wanneer
Luc de Bruijn geeft op woensdag 28 augustus een lezing over de het herkennen van vogelsoorten, op Stadsboerderij Griftsteede. Meedoen is gratis, inschrijven van tevoren is wel benodigd en kan via de website van Utrecht Natuurlijk.

Wat
Vogels kijken is de laatste jaren erg in opmars. Veel nieuwe mensen zijn gaan vogelen rond de corona-epidemie. Maar… het herkennen van vogels valt niet altijd mee. Natuurlijk: dichtbij en in goed licht is het soms nog wel te doen, maar ook dan lijken sommige vogelsoorten wel heel erg op elkaar. Het geluid kan uitkomst brengen, maar ook dat is niet erg eenvoudig. Luc de Bruijn helpt u een beetje op weg.

Door wie
Deze lezing is opgezet in samenwerking met KNNV afdeling Utrecht. Lid zijn van KNNV is geen vereiste voor deze lezing, maar heeft wel hele leuke andere voordelen, zoals het mee kunnen doen aan allerlei activiteiten en cursussen! De lezing wordt gegeven door Luc de Bruijn; bioloog, gedragsonderzoeker angelloze bijen, docent en KNNV lid. Mochten er nog thema’s zijn die u besproken wilt hebben, schroom dan niet Luc dat te laten weten. Het makkelijkst gaat dat via de website: www.lucnatuurlijk.nl.

Locatie
Griftsteede
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: