Activiteit

Koningsdag Feest Willem van Noortplein 2024

zaterdag 27 april 2024 , 9:00 - 19:00 uur
Illustration

Koningsdag 2024 - Feest in Tuinwijk
Op Koningsdag wordt Tuinwijk dé plek waar je moet zijn voor het ultieme feestgevoel. Met een scala aan activiteiten en entertainment belooft het een dag te worden om nooit te vergeten. Dus laat de drukte van de stad achter je en kom naar het gezellige Willem van Noortplein!

Silent Disco voor de Kids
Speciaal voor de jongste feestvierders is er een Silent Disco. Terwijl de kinderen dansen en springen op de vrolijke muziek, kunnen ouders genieten van een hapje en drankje op het terras. De Silent Disco zorgt voor een unieke ervaring waarbij iedereen zijn favoriete nummers kan kiezen en meezingen zonder anderen te storen.

Domien Verschuuren en meer
Als kers op de taart zal niemand minder dan Domien Verschuuren het podium betreden. Deze bekende radio-dj zal zorgen voor een spetterend optreden dat je niet wilt missen. Maar dat is nog niet alles! Naast Domien Verschuuren zijn er ook andere lokale artiesten die zorgen voor een geweldige sfeer en muziek waarop je niet stil kunt blijven staan.

Springkussens en Horeca
Voor de kleintjes zijn er verschillende springkussens waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Terwijl zij van de ene naar de andere springen, kunnen de iets groteren genieten van de geweldige horeca die Tuinwijk te bieden heeft. Het Badhuis, Sumventure en Achter de Koekoek zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes, zodat niemand iets tekort komt tijdens dit feestelijke evenement.

Kortom, Koningsdag 2024 in Tuinwijk wordt een dag vol plezier, muziek en lekker eten. Kom gezellig met je vrienden en familie naar het Willem van Noortplein en laat de stad even links liggen. Geniet van de gezellige sfeer, de diverse activiteiten en het geweldige entertainment. Dit wordt een Koningsdag om nooit te vergeten!

Oh en natuurlijk vanaf 9 uur, zoals altijd, kleedjesmarkt op het veld naast het feestterrein. 

Locatie
Willem van Noortplein Tuinwijk Utrecht
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Buurtgenoten, Votulast
Illustration
 
Deel dit: