Activiteit

Expositie ZIMIHC Kunstgras – Studio Sigmon

Op donderdag , 9:00 - 22:00 uur
Illustration

Van 5 april t/m 5 mei hangt het werk van Studio Sigmon in ZIMIHC theater Wittevrouwen. Dit is de vierde expositie vanuit het nieuwe programma ZIMIHC Kunstgras.

Over Studio Sigmon:
Studio Sigmon wil mensen laten leven in een kleurrijke wereld. Door middel van abstracte vormen en levendig kleurgebruik geeft hij expressie aan emotie. Het is ook vooral een manier om het plezier te omarmen en het allemaal niet te serieus te nemen. Want juist door met grafische vormen te spelen, ontstaat er vanzelf balans. Zijn motto is niet voor niets: ‘Making the play work’.

Opening expositie
Op vrijdag 5 april is de feestelijke opening van deze expositie. Zorg dat je erbij bent om als eerste deze expositie in je op te nemen. Daarna ben je welkom tot en met 5 mei ,tijdens openingstijden van ZIMIHC theater Wittevrouwen, om het werk te bekijken.

Meer over Studio Sigmon
Instagram: @studiosigmon
Website: https://studiosigmon.nl/

Over Kunstgras
Kunstgras (Instagram) is een nieuw initiatief van ZIMIHC theater Wittevrouwen. Elke maand kun je in onze foyer een expositie van een fonkelnieuwe (street) artist bekijken. Daarnaast zal onze muur van 12m2 op de binnenplaats iedere nieuwe maand beschilderd worden door de exposerende artist.

Locatie
ZIMIHC theater Wittevrouwen
Kosten
Gratis
start / einde
Gestart op za 6 april 2024. Eindigt zo 5 mei 2024
Illustration
 
Deel dit: