Activiteit

Chillen met de Engel

zondag 5 mei 2024 , 21:30 - 22:30 uur
Illustration

Wil je geknuffeld en verzorgd worden door liefdevolle Lichtwezens? Dan ben je welkom om deel te nemen aan Chillen met de Engel.

Het werkt zo, bij deelname ontvang je op zondag eerste Paasdag om 21.30 de opname van Chillen in een voicebericht via whatsapp. Je beluistert het bericht liggend op een rustige en warme plek bij jou thuis, bij voorkeur in bed. De opname duurt ongeveer 10 minuten.

Vanaf dat moment begint het proces dat de engelen en Lichtwezens aan je werken bij iedereen die meedoet! Je kunt rustig blijven liggen voor in ieder geval één uur of de hele nacht als je dat fijn vindt.

In de opname vertel ik hoe de Engel en Lichtwezens aan ons werken deze nacht. Je hoeft niets te visualiseren of te kunnen. Het is genoeg als je deze hulp wilt ontvangen en toestemming geeft om aan je te laten werken door de Engel en de Lichtwezens. Bij iedereen die meedoet wordt precies de heling uitgevoerd die op dat moment past.

Veel mensen voelen zich geliefd en verzorgd tijdens het Chillen en voelen de liefdevolle aanwezigheid van engelen en Lichtwezens, anderen hebben lichamelijke sensaties en vaak vallen mensen in een diepe slaap. Dit kan per keer en per persoon verschillen.

De eerste keer krijg je Chillen kado en kun je het rustig uitproberen. De volgende keer is de bijdrage € 25,-. Chillen vindt ongeveer eens per maand plaats. Je kunt per keer beslissen of je mee wilt doen.

Ervaringen van deelnemers.

“Ik voelde een golf door me heen rollen. Alle spanning trok weg vanuit mijn voeten. Ik was helemaal ontspannen, erg fijn!”

Maria

“Bij het Chillen voelde ik me volstromen met licht, mijn hele energieveld zwol op, vooral rond mijn torso. Heerlijk veel energie.”

David

“Ik vond deze Chillen over de diepe glimlach heel mooi en fijn. Ik loop vandaag rond met een glimlach van buiten en van binnen. : )”

Je bent welkom om deel te nemen aan Chillen met de Engel!

 

Meld je aan via whatsapp bij Naomi Joseph

06-47869602

www.naomijoseph.nl

 

 Zie ook:

https://wijkwijzernoordoost.nl/message/84063/wonderen-in-tuinwijk

Locatie
Chillen doe je lekker thuis in bed of op de bank.
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Deel dit: