Activiteit

Zingesprek – Huppelend leven

dinsdag 16 april 2024 , 20:00 - 21:30 uur
Illustration

Hoe kan je met alle zorgen die op je pad komen weer dat huppel-gevoel ervaren in je volwassen leven? Even dat zorgeloze kind zijn?
Het leven is mooi. Maar er komen ook zorgen op je pad. Dan verlang je soms terug naar je zorgeloze kindertijd waarin je huppelend door het leven ging. Hoe kun je dat huppel-gevoel weer ervaren in je volwassen leven? Ga met anderen in gesprek over dit thema en inspireer elkaar.

Aanmelden is niet nodig. Loop gewoon binnen, je bent van harte welkom. Inloop is vanaf 19.30 uur en toegang is gratis inclusief een kop koffie of thee (overige drankjes zijn te bestellen).

Over zingesprek in Utrecht
Zingesprek biedt geen pasklare antwoorden, maar inspiratie om zelf je antwoorden te vinden door met andere deelnemers van gedachten te wisselen. In kleine groepjes o.l.v. een gespreksleider. Hou je niet zo van praten en luister je liever? Dat mag ook!

Zingesprek is een initiatief van het Apostolisch Genootschap om mensen met elkaar in contact te brengen en samen wijzer te worden. Je gaat op zoek naar je eigen antwoorden op grotere vragen en inspireert elkaar tot het vinden ervan.

Locatie
ZIMIHC theater Wittevrouwen
Kosten
Gratis
Deel dit: