Activiteit

Kick-off Regionale Gemeenschapshub Utrecht

dinsdag 19 december 2023 , 17:30 - 20:00 uur
Illustration

Ter versterking van alle geweldige bewonersinitiatieven in de regio Utrecht en het Regioplan Midden Nederland wordt een Regionale Gemeenschapshub Utrecht opgezet. De kick-off is op dinsdag 19 december van 17.30 tot 20.00 uur in de Bibliotheek Neude te Utrecht.

Tijdens de bijeenkomst staat het verbinden vanuit en met Gemeenschapskracht centraal, krijg je te horen welke kansen het Regioplan Midden Nederland biedt en waarom er wordt gewerkt aan een Regionale Gemeenschapshub Utrecht.

Tevens gaan we aan de slag met de contouren van een Regionale Gemeenschapshub: positieve energie, visie (o.a. Zorgzame buurten), partnerschap en nieuwe vervolgactiviteiten. Ook hoe de ondersteuning gaat worden geregeld. Er wordt daarbij zoveel mogelijk voortgebouwd op wat er al in de regio Utrecht/Midden Nederland is, nog meer gezamenlijk, met focus en ook met waardering voor ieders inzet en talent of ervaringsdeskundigheid.

Deze bijeenkomst is een initiatief van SAMEN030, Bibliotheek Utrecht, NL Zorgt voor Elkaar, Omzien naar Elkaar, Het Wilde Westen, Ouders van Betekenis en de Stadmakers.

Aanmelden is in verband met de catering noodzakelijk en kan door te mailen naar info@samen030.nl. Heel graag tot ziens op 19 december!

Deel dit:
Geplaatst door
Bekijk Kick-off Regionale Gemeenschapshub Utrecht ook in