Activiteit

Jongerenwerkplaats

Maandelijks: Op Tweede maandag , 19:30 - 21:30 uur
Illustration

Wil je meedenken over een duurzaam vervolg op de Kledingswap in de Nieuwekerk? Meehelpen met de organisatie van de Buurtbelsoep of feestelijke bijeenkomsten in de Paardenkathedraal? Sluit je aan bij de Jongerenwerkplaats!

De jongerenwerkplaats is een vervolg op de kledingswap, voortgekomen uit een brainstorm, jongerendenktank met Verschilmakers in het Griftpark. In vervolg hierop worden feestelijke bijeenkomsten in de Paardenkathedraal, nieuwe kerk en in het Griftpark voorbereid. Vind je het leuk om met jongeren mee te denken, werken in de organisatie van deze bijeenkomsten? Andere jongeren te leren kennen, ontmoeten in het samen organiseren van toffe activiteiten?

Nieuwe initiatieven welkom!

Wil je iets heel anders met muziek, spelletjes, een goed gesprek, een potluck, dans, rond de Buurtcamping, het jubileumfeest in het Griftpark.....? Vind je het leuk om iets te (ver)maken: video's, foto's, kleren, je favoriete gerecht te delen....? We horen het graag!

Van harte welkom!

Denk en doe je ook mee om dit mogelijk te maken? Sluit je aan! Iedere tweede maandagavond van de maand in de Workshopruimte Poortstraat! We sluiten af met een drankje.

Locatie
De Workshopruimte
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Omschrijving doelgroep 
Speciaal voor jongeren!
start / einde
Gestart op zo 5 november 2023. Eindigt ma 1 juli 2024
Illustration
 
Deel dit:
Locatie
Aanbieder
Geplaatst door
Is onderdeel van project
Toekomstige data voor deze activiteit
maandag 13 mei 2024
maandag 10 jun 2024