Activiteit

Boomfeestdag in het Griftpark

woensdag 15 november 2023 , 10:00 - 11:30 uur
Illustration

Kom naar de circustent die in de speeltuin van Griftsteede staat, en loop mee naar het Manifestatieveld om bomen te planten!
Op woensdag 15 november 2023 vindt de verplaatste Nationale Boomfeestdag plaats. In heel Nederland worden bomen gepland en wordt feestelijk het boomfeestseizoen 23/24 gestart. Vanaf dit seizoen voor het eerst op de 3e woensdag van november in plaats van de 3e woensdag van maart!

Kom ook om 10:00 uur naar de grote circustent die in de speeltuin van Griftsteede, aan de rand van het Griftpark, staat opgesteld. Later op die dag is in diezelfde tent Het Politieke Circus, maar in de ochtend beginnen daar de festiviteiten van de Boomfeestdag! Na een welkom in de tent loop je mee met de bomen, die met paard en wagen worden verplaatst naar het Manifestatieveld in het Griftpark. Iedereen mag daar een schep doen om te helpen de bomen te planten.

Iedereen mag meedoen, opgeven is niet nodig.

De Nationale Boomfeestdag is een initiatief van Stichting Nationale Boomfeestdag, in samenwerking met Staatsbosbeheer. Deze activiteit in het Griftpark en op Griftsteede wordt georganiseerd door Gemeente Utrecht.

Locatie
Griftsteede
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: