Activiteit

Jongerenwerkplaats

Maandelijks: Op Tweede maandag , 19:30 - 21:30 uur
Illustration

Wil je helpen om een Kledingswap met jongeren te organiseren op zaterdagmiddag 4 november? Leuk en lekker duurzaam!

Dit idee is uit een brainstorm, jongerendenktank met Verschilmakers gekomen en in de Hallo Wittevrouwen van 20 september geconcretiseerd. Vind je het leuk om hieraan mee te doen, hier samen met andere jongeren mee aan de slag te gaan?  

Lijkt het je leuk om een kledingsswap te organiseren, samen met andere jongeren? Wil je andere jongeren leren kennen, ontmoeten en samen een toffe activiteit organiseren? Kom dan op de tweede maandagavond van de maand naar de Workshopruimte Poortstraat! We sluiten af met een borrel.

Swap till you drop!

Het idee van een Kledingruil, Swapp till you drop ontstond op 23 mei jl. in het Griftpark en is na de zomer uitgewerkt. Kleding ruilen die je niet meer draagt bij een drankje voor jongeren die klaar zijn met fast fashion. Heb je ideeen en doe je mee om hier een super tof evenement van te maken, jongeren te betrekken, werven, via socials etc? Je bent van harte welkom!

Ander idee of initiatief?

Heb je een ander idee of initiatief? Wil je iets met muziek, spelletjes, een goed gesprek, een potluck, dans.....? Vind je het leuk om iets te (ver)maken: video's, foto's, kleren, je favorite gerecht....? We horen het graag, denken graag mee hoe we dit mogelijk kunnen maken!

Locatie
De Workshopruimte
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Omschrijving doelgroep 
Speciaal voor jongeren!
start / einde
Gestart op ma 11 september 2023. Eindigt ma 1 juli 2024
Deel dit: