Activiteit

Voortuin Open Space Speedaten

donderdag 1 september 2022 , 19:30 - 22:30 uur
Illustration

Beste Voortuinleden en geïnteresseerden,


We starten na de zomer met de Open Space avond. Deze Open Space gaan we Speeddaten! Niet om aan een nieuwe partner te komen maar om nuttige contacten op te doen voor onze business. Jan Willem Menkveld, ons nieuwe bestuurslid, begeleidt deze avond en zorgt dat alles vlotjes verloopt.


Na een korte warming up krijgt iedereen de mogelijkheid om met de andere Voortuinleden te onderzoeken of ze zakelijks iets voor elkaar kunnen betekenen. De tijd om elkaar te leren kennen zal afhankelijk zijn van het aantal deelnemers maar in ieder geval lang genoeg om goed met elkaar kennis te kunnen maken. Het daten is uiteraard vooral bedoeld om zakelijk vooruit te komen maar dat betekent niet dat het verboden is om (ook) op andere terreinen winst te boeken! Na het Speeddaten is er een borrel. Naast gezelligheid kunnen daar al dan niet prille contacten verder uitgebreid worden!


Herkomst Open Space
Open Space bijeenkomsten zijn van alle tijden, maar ergens in de jaren tachtig hebben dergelijke bijeenkomsten de naam ‘Open Space’ gekregen. Harrison Owen (Open Space Technology: a User’s Guide) kreeg het idee na een traditionele conferentie. De deelnemers aan de conferentie gaven aan dat het beste onderdeel van de conferentie de koffiepauze was geweest. Daar hadden ze echt belangrijke onderwerpen besproken. Je zou een Open Space bijeenkomst dan ook een georganiseerde koffiepauze kunnen noemen. Meld je aan voor 25 augustusi via deze link. We hopen iedereen weer te zien!


Groeten,
Stan, Tony, Puck, Babet en Jan Willem

Kosten
Gratis voor leden
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Ondernemers
Illustration
 
Deel dit: