Activiteit

De Buurtcamping Griftpark strijkt neer op Griftsteede!

vr 16 jul 2021 - zo 18 jul 2021 , 13:00 uur

Helaas gaat de buurtcamping toch niet door.
De gemeente Utrecht heeft ons laten weten dat De Buurtcampings in Utrecht dit jaar niet door kunnen gaan. Zij hebben, naar aanleiding van de landelijke maatregelen en overleg in de regio, besloten om geen vergunning af te geven voor onze kampeerweekenden en programma’s.

Na veel geregel heeft de gemeente goedkeuring gegeven aan De Buurtcamping Utrecht om dit jaar op 7 locaties een camping te realiseren!

Dit houdt in dat op 16, 17 en 18 juli  De Buurtcamping zal neerstrijken op de Stadsboerderij Griftsteede! Dit geeft de buurtbewoners de unieke gelegenheid om te overnachten in een tentje tussen de dieren! Overdag wordt er een programma door Utrecht Natuurlijk verzorgd voor de kids (daar mogen de volwassenen best aan deelnemen), laat Ed Sanders je beleven hoe het is om te leven in absolute duisternis en in de avond is het gezellig zitten rond het kampvuur met een hapje en een drankje. Natuurlijk is er alle ruimte voor de verborgen muzikale talenten onder jullie dus neem gerust jouw muziekinstrument mee en leef je uit bij het kampvuur!

Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Tot/met 1 jaar
start / einde
Gestart op vr 16 juli 2021. Beëindigd zo 18 juli 2021
Documenten
Deel dit: