Activiteit

Online dialoog: Rijker door te delen +zoom uitleg

donderdag 5 november 2020 , 19:30 - 21:30 uur

Welkom bij Utrecht in dialoog!

Utrecht in Dialoog is voor iedereen die graag stadsgenoten ontmoet en nieuwsgierig is naar anderen. Een online dialoog is een samenspraak, een gesprek over zaken die meer mensen bezighouden. Je luistert aandachtig naar elkaars persoonlijke ervaringen, onderzoekt en verdiept een thema en komt met elkaar tot een breder en dieper inzicht. 

 

Aanmelden voor de dialoog? 

Registreer je via de link: 

https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/online-rijker-door-te-delen/

 

Thema: Rijker door te delen

Hoe deel jij wat je hebt of nodig hebt en wat brengt dat jou en anderen? Rijk, arm, jong, oud en iedereen daar tussenin die een ervaring wil delen, nieuwsgierig is naar verhalen van anderen en wil ontdekken wat echt waarde is, is van harte welkom!

Sint Maarten, de beschermheilige van Utrecht deelde zijn jas 1700 jaar geleden met een bedelaar. Helpt delen ons ook nu op weg naar een samenleving meer in balans, over grenzen van liberaal economisch denken? Kunnen we geld(zorgen), goederen, welvaart en talent beter delen zodat we rijker zijn en met elkaar meer betekenis kunnen geven? Hoe deel jij wat je hebt of nodig hebt, wat brengt dat jou en anderen en wat is echt van waarde? In deze dialoog delen we ervaringen, mooie voorbeelden van delen, hoe we de toekomst graag zien en hier in ons dagelijks leven aan bij dragen.

 

Zoom

Sinds de Coronacris is Utrecht in Dialoog vooral online actief met gebruik van Zoom zodat iedereen op veilige afstand mee kan doen. 

Heb je behoefte aan uitleg over Zoom? Wij helpen je graag! Laat het weten bij je aanmelding en wij nemen contact met je op. 

Locatie
Online via Zoom
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)

Illustration
 
Deel dit: