Activiteit

Online dialoog: Erbij horen, roze en ouder

dinsdag 3 november 2020 , 19:30 - 21:30 uur

Welkom bij Utrecht in dialoog!

Utrecht in Dialoog is voor iedereen die graag stadsgenoten ontmoet en nieuwsgierig is naar anderen. Een online dialoog is een samenspraak, een gesprek over zaken die meer mensen bezighouden. Je luistert aandachtig naar elkaars persoonlijke ervaringen, onderzoekt en verdiept een thema en komt met elkaar tot een breder en dieper inzicht. 

 

Aanmelden voor de dialoog

Registreer je via de link: https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/erbij-horen-roze-en-ouder/

 

Thema: Roze ouderen

Wat verandert er als je roze bent en ouder wordt, misschien zorg nodig hebt of mantelzorger wordt? Hoe geef je betekenis aan je leven als je niet meer werkt, minder beroep op je wordt gedaan, alle tijd hebt voor dingen waar je eerder niet aan toe kwam, je collega’s doorgaan terwijl jij een nieuwe weg zoekt. Wat geeft plezier en voldoening, is voor jouw belangrijk en waar hoor je graag bij? Zoek je contact in de buurt, met je familie of vrienden, met andere roze ouderen of ga je op zoek naar nieuwe hobby’s? Zoek je vrijwilligerswerk, reis je graag, zorg je graag voor anderen? Wat heb je nodig om erbij te horen als je roze en ouder bent? En hoe doe je dat in Coronatijd?

 

Zoom

Sinds de Coronacris is Utrecht in Dialoog vooral online actief met gebruik van Zoom zodat iedereen op veilige afstand mee kan doen. 

Heb je behoefte aan uitleg over Zoom? Wij helpen je graag! Laat het weten bij je aanmelding en wij nemen contact met je op. 

 

Locatie
Online via ZOOM
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen

Illustration
 
Deel dit: