Bericht

Opening diëtistenpraktijk Zoet Diëtist

Geplaatst op 13 maart 2024, 16:51 uur
Illustration

Hoi! Mijn naam is Jocea Zoet en sinds vorige week is mijn diëtistenpraktijk geopend, gevestigd in praktijkVaartscheRijn (Lepelaarstraat 1).

Een diëtist is dé expert op het gebied van voeding en biedt hierbij professionele, persoonlijke begeleiding.

Ik ben diëtist geworden omdat ik ontzettend houd van sporten en van eten. Tijdens mijn ervaring als wedstrijdroeister ben ik er dan ook achter gekomen hoe belangrijk voeding is voor ons lichaam. Mijn aanpak is holistisch en gericht op duurzame gedragsverandering. Daarom spreek ik ook niet graag van ‘dieet’, dat suggereert iets tijdelijks. Jouw gezondheid bestaat uit meer dan alleen voeding en is je hele leven lang belangrijk.

Wil jij bijvoorbeeld:
• Gezonder leven?
• Gewicht verliezen?
• Een ontspannen relatie met eten?
• (Weer) fit worden?
Of heb je andere vragen? Dan help ik je graag op weg om een gezonde leefstijl te creëren, met een voedingspatroon dat bij jou past.

Voor de inwoners van deze wijk heb ik daarom een mooie openingsactie. Als je de kortingscode NOORDOOST bij je aanmelding vermeld, krijg je 15% korting! Het intakegesprek inclusief persoonlijk voedingsadvies kost dan €99,- (in plaats van €120).
Het is daarnaast ook mogelijk om alleen een persoonlijk voedingsadvies af te nemen voor €39,- (in plaats van €55).

De intakegesprekken zijn zowel op de praktijk als online mogelijk. Ook is het mogelijk om een wandelconsult te boeken. Beweging is namelijk, net als voeding, ontzettend belangrijk! Dus waarom niet twee vliegen in één klap: een wandeling én een voedingsadvies? Hiervoor geldt dezelfde prijs van €99,-

Ga voor meer informatie en het maken van een afspraak naar de website: https://zoetdietist.nl en volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven: @zoetdietist

Nog vragen? Neem contact met mij op via zoetdietist@outlook.com of 06 30 68 94 89 (telefoon en whatsapp).

Hopelijk tot snel!

Groetjes,
Jocea

Illustration
 
Deel dit: