Bericht

Kom op 14 maart naar de bijeenkomst van onze wijkcoöperatie

Geplaatst op 8 februari 2024, 00:00 uur
Illustration

Wil je weten wat de Wijkcoöperatie Griftstroom is en doet? Ben je benieuwd wat een lidmaatschap voor je kan betekenen? Wil je initiatieven leren kennen die al zijn aangesloten? Dan ben je van harte welkom op  de Griftstroombijeenkomst op donderdag 14 maart. We maken graag kennis met je en vertellen je over onze ambities en plannen.

De Wijkcoöperatie Griftstroom is in het najaar van 2023 opgericht. De initiatiefnemers hebben sindsdien een netwerk opgezet en uitgebreid in de wijk, activiteiten voorbereid en een activiteitenkalender gemaakt.

Partners van de wijkcoöperatie
Wijkwijzer Noordoost, Buurtbel Wittevrouwen en Veemarkt Samen hebben zich al aangesloten bij onze wijkcoöperatie. Met deze partners zijn we met de eerste projecten begonnen: gezamenlijk woningen isoleren en verduurzamen, de viering van 25 jaar Griftpark en ontwikkelen van een energievisie voor Utrecht Noordoost. En we verkennen initiatieven voor vlokaal voedsel en een café met & voor ouders.

Informatiebijeenkomst Wijkcoöperatie Griftstroom: 18 uur
We willen je graag ontmoeten en informeren over de eerste stappen van de wijkcoöperatie. Op donderdag 14 maart verzorgen we vanaf 18:00 een algemene bijeenkomst over wijkcoöperatie Grifstroom, met soep en broodjes. We vertellen je dan graag over onze ambities en de mogelijkheid voor jou om lid te worden en zo mee te doen en mee te beslissen. We nodigen je hiervoor van harte uit!.

Meedenken over energievisie voor Noordoost: 19:30 uur
Na een korte pauze kun je diezelfde avond actief meedenken over de energievisie voor Noordoost. Deze gaat over de ontwikkeling van een Energievisie voor Utrecht Noordoost. Hiervoor zijn drie bijeenkomsten gepland op 14 maart, 16 mei en 26 juni. De eerste bijeenkomst start met een aantal korte presentaties over de plannen van de gemeente voor de energietransitie en welke buurten wanneer van het gas af gaan. In de presentaties worden kort de thema’s geïntroduceerd waarover de rest van de avond in kleinere groepjes wordt verder gepraat. Ook hier ben je van harte welkom! 

Deel dit: