Blogpost

Van je hobby je werk: Groepsprogramma voor creatieve vrouw!

Geplaatst op 14 juli 2023, 15:23 uur
Illustration

Begin augustus kun je meedoen met het programma 'van je hobby je werk' - dit programma is een online community voor vrouwen die de volgende stap willen zetten.

Bij dit online groepsprogramma, dat plaatsvindt in augustus 2023, sta jij centraal. Het programma bestaat uit vier momenten: drie inspirerende workshops, drie werkboeken die jouw groei ondersteunen, een interactieve Q&A-sessie en dit alles in een intieme en ondersteunende groep van gelijkgestemde vrouwen!

Wat kan je verwachten?
In dit programma zul je jouw ware talenten ontdekken en jouw creatieve potentieel ontwaken. Je zult merken hoe jouw dromen en verlangens jou in de juiste richting sturen, en je zult het innerlijke vuur in jou laten ontbranden.

​Dit is jouw kans om jouw levensmissie te volgen en jouw unieke medicijn aan de wereld te geven. Kies ervoor om niet meer te wachten... Het is tijd om jouw talenten te omarmen, jouw dromen waar te maken en de heldere richting te vinden die jouw passie en energie aanwakkert.

Schrijf je nu in voor het online groepsprogramma en maak van jouw hobby jouw werk. Samen gaan we op een transformerende reis om jouw droomleven te creëren.

 

Deel dit: