Bericht

NIEUWS van Buurthuis HET WEVEHUIS

Geplaatst op 2 maart 2022, 15:11 uur
Illustration

Kom een kop koffie/thee drinken, een spelletje doen of gewoon een praatje maken in het nieuwe buurthuis.  
 
Het is eindelijk zover! Het buurthuis is nu open! Vanaf 24 maart a.s. is de VRIJE INLOOP wekelijks geopend op donderdag vanaf 14:00 uur. Iedereen is welkom. Kom jij ook gezellig langs?
 
Op 27 maart a.s. starten we met een gezellige middag BINGO, voor jong en oud. Ook dan is de VRIJE INLOOP open voor een kopje koffie/thee of frisdrank of gewoon een praatje. Bij voldoende animo willen wij dit iedere laatste dinsdag van de maand herhalen. De zaal gaat om 13:00 uur open, de bingo start om 14:00 uur.
De BINGO is GRATIS toegankelijk en je koopt een bingokaart voor een euro per kaart. Er zijn uiteraard leuke prijzen te winnen!
 
Bij het buurthuis is het ook mogelijk om een zaal te huren voor verjaardagen, feestjes of andere bijeenkomsten. Hieronder/hiernaast (afhankelijk waar/hoe jullie de agenda plaatsen, deze tekst svp aanpassen en verwijderen) zie je welke activiteiten en cursussen nu al plaatsvinden in ons nieuwe buurthuis. Zie onze agenda op www.wevehuis.nl.
 
Welke activiteiten zou jij graag nog zien in het buurthuis? Wil je een activiteit opstarten of meedenken? Stuur een mail naar post@wevehuis.nl.

Deel dit: