Bericht

Stem van de wijk.

Geplaatst op 20 april 2020, 23:38 uur

Ha buurtgenoten!

August hier, (uit Staatsliedenbuurt) ik doe onderzoek in de wijk Nooroost Utrecht om de stem van de wijk te vertegenwoordigen in de vorm van poƫzie (voor het Vuelta fietsproject) Ik ben heel benieuwd naar de sfeer van de wijken, en de mensen die erin leven met hun verhaal. Dus zou ik heel graag wat vragen aan jullie willen stellen:

Zou je iets kunnen vertellen over hoe je deze (tot nu toe) hebt ervaren? Wat is je gevoel over de wijk? Welke woorden zou je daaraan geven? Zijn er aspecten van de wijk die je anders, meer/minder zou willen? Wat tekent voor jou echt de wijk/wat is er belangrijk in deze wijk? Wat heb je nodig (gehad) om je er thuis te voelen? Zijn er belangrijke historische gebeurtenissen die niet mogen worden vergeten in de wijk? Heb je een favoriete plek in de wijk waar je graag komt? Is er een bizarr onvergetelijk incedent wat je in de wijk hebt meegemaakt?

Ik ben met alle antwoorden blij en ga graag het gesprek aan met jullie! (Kan ook persoonlijk berichten bij voorkeur)
Ook zou ik graag in contact komen met de oudere generatie uit de wijk die misschien niet veel online aanwezig zijn, maar vast waardevolle verhalen hebben. Dus als iemand daarmee kan helpen is dat zeer welkom :)

Alvast bedankt!

Vriendelijke groetjes,

August

email adress: augustsgeerlings@gmail.com
tel: 0681150950

Deel dit: