Project

Votulastnetwerk met jong, oud, nieuw, iedereen is welkom.

Geplaatst op 28 juni 2024, 00:00 uur
Illustration

Bewoners uit de Vogelenbuurt, Tuinwijk, Lauwerecht en Staatsliedenbuurt werken samen aan een fijne wijk en meer verbondenheid in de buurten en straten. Aan ontmoeting, contact en samen verduurzamen. Aan het bundelen van krachten met creatievelingen, vergroeners, culturele en sociale ondernemers en meer! Sluit je aan en doe je mee?

Toelichting

We verbinden, versterken en verrijken lopende initiatieven en projecten zoals Griftpark25 jaar, Standplaats Griftpark en Samen huizen verduurzamen.

Vind je het leuk om  hieraan mee te werken, nieuws en verhalen te verzamelen, de wijkagenda volledig te houden, bewoners en initiatieven in beeld te brengen? Om host theeleuten, wijkreporter of buurtverbinder te worden? Of heb je een heel ander idee, initiatief? Neem contact met ons op!

Wil je dit burennetwerk met wijkgenoten dragen en doorontwikkelen zodat buren elkaar en wat er is gemakkelijker kunnen vinden, elkaar kunnen helpen? Misschien is de functie van projectleider burennetwerk Votulast iets voor jou?

Gewenst resultaat 
Een fijn wijk waar bewoners elkaar en wat er is weten te vinden, in contact zijn en elkaar ontmoeten. Samen werken aan een fijne wijk waar iedereen thuis kan zijn.
Lopend
Projectleiders
Contactpersonen
Deelnemers
Betrokken organisaties
Deelprojecten
Is onderdeel van
Betrokken locaties
Georganiseerde activiteiten
Berichten over dit project