Ella van der Naalt

Professional
Wie is Ella?

Hoi, ik ben Ella! En dit is mijn rol bij BuurtNatuur030:


Als community developer bij BuurtNatuur030 richt ik me op het versterken van de verbinding tussen mensen en het opbouwen van duurzame relaties binnen de buurt. Ik bied hulp waar mogelijk, luister naar ieders verhaal en gebruik de middelen die ik heb om mensen te ondersteunen waar dat nodig is.


Mijn werkwijze is doordacht en betrokken. Ik stel mezelf continu de vraag: Wat heeft de gemeenschap nodig en hoe kan ik daar het beste aan bijdragen?


Daarbij maak ik gebruik van verschillende methoden voor community building, zoals de ABCD-methode (Asset-Based Community Development). Ik bekijk per situatie welke aanpak passend is, afhankelijk van de fase waarin de community zich bevindt: en natuurlijk wat er mogelijk en haalbaar is.


Creativiteit en sociale vaardigheden zijn mijn krachten: Ik check graag regelmatig in bij mensen, denk met ze mee over oplossingen en help hen om met elkaar in contact te komen. Dit alles om een omgeving te creëren waar iedereen zich welkom voelt en waar hun stem gehoord wordt. Daarnaast blijf ik werken aan mijn eigen ontwikkeling. Ik denk vaak na over hoe ik mezelf als community developer verder kan ontwikkelen en waar ik in kan groeien.


Ben je op zoek naar iemand specifiek binnen onze community? Wil je ergens naartoe, maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je verdwaald en zoek je de weg? Geen zorgen, ik ben er om je te helpen! Trek gerust aan mijn jas en stuur me een bericht! 


Wil je graag een nieuw project opzetten of iets bijzonders van de grond krijgen? Misschien alleen, of juist samen met anderen? Of ben je op zoek naar gelijkgestemden, maar merk je dat ons platform nog niet helemaal aansluit op jouw wensen? Trek aan mijn jas! Stuur me een bericht, en samen kijken we hoe we je verder kunnen helpen. 


We bouwen hier een community, en jij bent een belangrijk onderdeel daarvan. Jouw ideeën en initiatieven maken ons samen - allemaal - sterker, dus aarzel niet om je stem te laten horen en weet dat je mij altijd mag contacten!


Mijn doel is om BuurtNatuur030 te ondersteunen op een manier die niet alleen de gemeenschap, maar ook mijzelf (en mijn persoonlijke balans) ten goede komt. Het gaat om het vinden van een evenwicht en verbinding.


Vind je het leuk om een keer kennis te maken? Stuur me gerust een bericht en dan spreek ik je graag op korte termijn! Groetjes, Ella