Activiteit

Bakkie Troost in De Leeuw

Tweewekelijks: elke Woensdag , 10:30 - 11:30 uur
Illustration

PRATEN OVER (JE EIGEN) VERLIES EN ROUW IN BUURTCENTRUM DE LEEUW

In Buurtcentrum De Leeuw start op woensdag 26 oktober 2022 een inloop waar je terecht kunt voor een bakkie troost en een luisterend oor. Twee keer per maand op woensdagochtend staan ervaren vrijwilligers voor je klaar met verse koffie en thee en aandacht voor wat je wilt delen. Wees welkom!

Wanneer een dierbare overlijdt verandert je leven. Verlies kan heel ingrijpend zijn. Je moet leren omgaan met een nieuwe situatie waar het gemis van je dierbare misschien wel overal voelbaar is. Soms is het dan fijn om met lotgenoten te praten, buiten je eigen kring, over wat je ervaart en meemaakt in je rouwproces. Soms helpt dat om wat lichter naar huis te gaan.
Bakkie Troost in De Leeuw is een initiatief van drie Utrechtse organisaties op het gebied van verlies en rouw: Vereniging Humanitas, Zin in Utrecht en Stichting Tröst. Samen met DOCK
willen zij een ontmoetingsplek bieden aan mensen die met verlies en rouw te maken hebben, en behoefte hebben aan troost. De inloop wordt begeleid door getrainde vrijwilligers.

Informatie:
Kees van der Rhee sbrjv.utrecht@humanitas.nl, 06 35130448
Willemien Winkel willemien@zininutrecht.nu, 06 40570637

Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep voor iedereen die te maken heeft met verlies en rouw als gevolg van het verlies van een dierbare

Gestart op wo 26 oktober 2022. Eindigt za 1 juli 2023
Deel dit: