Activiteit

ZIMIHC Impro Comedy workshop: Trainingsacteren

zaterdag 30 april 2022 , 14:00 - 16:00 uur
Illustration

Trainingsacteren is meer dan alleen een rol spelen. In deze workshop geeft Esther je een kijkje in de basisprincipes en vaardigheden van een trainingsacteur.
In twee uur tijd ervaar je een aantal aspecten van trainingsacteren en oefen je met het spelen van rollen en het anticiperen op een cursist. Na afloop weet je in grote lijnen wat het vak inhoudt of trainingsacteren iets voor jou is.
 
Over de trainer
Esther van Ommen  is schrijver, verteller, improvisatie- en trainingsacteur en houdt van spelen op papier en de planken. Hierbij verrast ze graag zichzelf en anderen. Ze  is tevens initiatiefnemer van het Utrechtse vertelpodium ZIMIHC vertelt!. Als trainingsacteur is zij o.a. als freelancer verbonden aan de trainingsacteur-academie. Hier verzorgt zij de introductie-avonden je kennis maakt met trainingsacteren en is zij assessor.

Heb je zelf een verhaal wat een podium verdient? Mail dan naar Esther. Voor meer informatie over trainingsacteren kijk hier of mail ons.

Locatie
ZIMIHC theater Wittevrouwen
Kosten toelichting
€15
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Trainingsacteurs. In twee uur tijd ervaar je een aantal aspecten van trainingsacteren en oefen je met het spelen van rollen en het anticiperen op een cursist. Na afloop weet je in grote lijnen wat het vak inhoudt of trainingsacteren iets voor jou is.
Illustration
 
Deel dit: