Beweegvriendelijke wijk
Activiteit

ZIMIHC Creatief Café

woensdag 4 mei 2022 , 10:00 - 12:30 uur
Illustration

Maak samen muziek, kruip in de huid van een ander met improv theater of werk aan je schildervaardigheden tijdens één van de ZIMIHC Creatief Café workshops.
Wil je liever kijken in plaats van maken, dan kun je ook naar voorstellingen of exposities toe. Heb je vooral zin in een kop koffie en een gezellig babbeltje met je buurtgenoten? Ook dan ben je ook van harte welkom! Iedere woensdagochtend kun je bij ons binnenlopen.

Woensdag 4 mei is er Open Atelier, expositie van de fotografiecursus en een Wijkwijzer infopunt. De bijeenkomst is op vrije inloop en je hoeft je er dus niet voor aan te melden.

Wijkwijzer infopunt: Lente voornemens
De Pasen is voorbij en de lente volop aanwezig! Een periode van intenties zetten en naar buiten treden. Omdat het mooier weer wordt is er weer meer te doen in de wijk. De wijken zijn groener en er wordt weer van alles georganiseerd. Tijdens het infopunt op 4 mei zullen bewoners in gesprek gaan over de lente. Op welke manier trek jij meer de wijk in? Welke dingen zou je graag willen zien, doen of organiseren?

De Wijkwijzer Noordoost
Op de Wijkwijzer Noordoost kun je zien wat er te doen is in heel Noordoost Utrecht. Dit betekent: Lauwerecht, Staatslieden, Vogelenbuurt, Tuinwijk, Tuindorp, Huizingabuurt, Zeehelden, Wittevrouwen, Tuindorp-Oost, Voordorp en Veemarkt.
De bewoners in deze buurten hebben de handen ineen geslagen om ontmoetingen makkelijker te maken. Op de website kun je in de agenda kijken en zien wat er georganiseerd wordt. Je kunt op een veilige manier contact maken met andere bewoners of zelf initiatieven starten. 

Fotografie expositie:
Het werk van de deelnemers van de fotografiecursus van het Creatief Café hangt per 27 april op de 1e verdieping.

Locatie
ZIMIHC theater Wittevrouwen
Kosten
Gratis
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Deel dit: