Activiteit

ZIMIHC KIDZ – Waterland (4+)

zondag 15 mei 2022 , 11:00 - 12:00 uur
Illustration

Elke maand tussen september en juni kun je bij ZIMIHC theater Wittevrouwen terecht voor een kindervoorstelling. Geniet van de leukste optredens voor het hele gezin in onze intieme theaterzaal. Deze maand presenteert Aal en Snoek de muzikale voorstelling Waterland (4+), een interactief theatraal liedjesprogramma.
Aal en Snoek zijn twee beste vrienden. Ze gaan samen vissen. Ze zingen over wat ze meenemen, over de reiger, de regen en een lekker middagdutje. Aal is slim. Hij weet alles overde dieren en de natuur. En hij kan goed vissen vangen. Snoek heeft een lege emmer maar hij geeft niet op. Aal is blij dat Snoek zijn vriend is.

Anne Marie Verhoeven (gitaar, zang) en Viève Buijs (accordeon, zang) nemen je mee op een reis naar de waterkant. Het verhaal is tegelijkertijd educatief en entertainend. De kinderen zitten niet stil, ze kunnen hier en daar meezingen en -dansen. De voorstelling is geschikt voor zowel binnen-als buitenlocaties.

Waterland is mede mogelijk gemaakt door Prins Bernhard Cultuurfonds, KF Hein Fonds, Carel Nengermanfonds, Gemeente IJsselstein.

Kosten toelichting
€7.50
Leeftijd
Vanaf 4 jaar

Deel dit: