Project
Lopend

Help jij mee met het vergroenen van Wittevrouwen?

Geplaatst op 14 augustus 2023, 10:19 uur
Illustration

Wij zijn ‘de Groenevrouwen’en zetten ons actief in voor het vergroenen van onze buurt. Dat doen we door zelf vergroeningsprojecten op te zetten en uit te voeren, andere bewoners te enthousiasmeren, en te ondersteunen met praktische kennis en hulp bij het uitvoeren van vergroeningsactiviteiten. Daarnaast organiseren we maandelijks een groenewandeling door de wijk.

We zijn op zoek naar enthousiastelingen die onze groep willen komen versterken!

Wil jij meedenken en meehelpen onze droom van het vergroenen van Wittevrouwen te realiseren?  Wat je ervoor krijgt: is het ontmoeten en samenwerken met een clubje enthousiastelingen, actief meewerken aan een groenere wijk, en al doende leer je meer over ecologische vergroening, duurzaamheid en biodiversiteit.

Wil je liever gewoon actief aan de slag met je handen in het groen, samen met andere bewoners? Meld je dan aan voor de Groenehanden. Je wordt dan benaderd als er ergens hulp nodig is bij een groene klus.

Toelichting

Naast het starten van of deelnemen aan een aantal leuke  groenprojecten komen we ook 1 keer in de maand samen tijdens de Werkplaats. Deze is iedere tweede maandagavond van de maand bij 'De Workshopruime' op de Poortstraat. 

Inspiratie uit de wijk

Gewenst resultaat 
Een groener Wittevrouwen, met minder steen, meer biodiversiteit, minder hittestress en een prettiger en gezondere plek om te wonen.
Deel dit: