Bericht

De vakantie lonkt! Griftpark maakt zich op voor de Buurtcamping

Geplaatst op 21 juni 2024, 21:00 uur
Illustration

In het voorjaar zijn we niet verwend. Laat de zomer dan maar spetterend beginnen. Afgelopen week  is voorzichtig begonnen met de voorbereidingen voor de Buurtcamping. Meteen in het eerste weekend van de schoolvakanties wordt er vakantie gevierd in het Griftpark. Drie dagen lang is er een gezellige camping waar buurtbewoners samen vakantie vieren: van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli.

De Buurtcamping is letterlijk en figuurlijk voor iedereen binnen bereik. Misschien wel net zo avontuurlijk als een vakantie in het buitenland of een regio elders in het land.  Los van een bonte schare aan tentjes, zijn er oud-hollandse (campingspellen), een pubquiz en heuze bingo, kun je zelf je kruidenboter maken en de hele dag door de kinderboerderij bezoeken!

Reserveer je ticket!

Je kunt nu je kampeerticket reserveren. Er is een beperkt aantal plekken om te blijven slapen, dus wees er snel bij! De activiteiten overdag zijn vrij toegankelijk. Hier kun je reserveren!

Jubileum 
De Buurtcamping staat dit jaar in het teken van het 25-jarig jubileum van het Griftpark. Zo wordt er een wandeling georganiseerd waarin de geschiedenis en de bloei van het park tot leven komt. Met een graffiti workshop voor kinderen maken we kunst die tijdens de viering op 15 september wordt vertoond. Ook zijn er plannen voor een creatieve workshop met tekenen en schrijven. En natuurlijk is er volop gelegenheid om te genieten van de natuur, de levendigheid en de ondergaande of opkomende zon.

Doe mee
Eén derde van de plekken is gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Ook zin om te kamperen? Leuke ideeën voor de Buurtcamping? Wil je helpen om de Buurtcamping weer tot een succes te maken? Aarzel  niet om contact op te nemen met de initiatiefnemers via het mailadres onder dit artikel. 

Illustration
 
Deel dit: