Bericht

Ontmoet en wandel: Oud & nieuw

Geplaatst op 5 januari 2021, 13:03 uur

We kunnen nog altijd wandelen in de wijk! Tijd om eropuit te trekken, nieuwe wijkgenoten te leren kennen en Noordoost  te ontdekken! In deze lichtvoetige dialoogserie `Ontmoet & Wandel` ontmoet je verschillende mensen uit de wijk, ontdek je nieuwe plekken en wandelen we met elkaar een nieuwe lente tegemoet!

Hoe werkt het?

In een eerste online ontmoeting maken we kennis met elkaar, met Ontmoet en wandel en het thema van de eerste wandeling. De ontmoeting vindt online plaats via Zoom op de derde woensdag van de maand van 16-17 uur. Bedenk alvast een vraag die je graag zou krijgen als eerste kennismaking. En wat zou je graag willen weten van de ander?

Je spreekt af om in levende lijve met een wijkgenoot een wandeling in de wijk te maken. Deze wandeling vindt plaats op de zaterdag daarop om 11:30 uur.  Je ontvangt van te voren een suggestie voor een startpunt, route en een leidraad met vragen rond het thema van deze Ontmoet en wandel. De leidraad is gebaseerd op de principes van de waarderende dialoog.
In de volgende online ontmoeting blikken we terug en maken we kennis met nieuwe deelnemers en introduceren we het thema van de volgende Ontmoet en wandel. Heb je speciale wensen? Suggesties voor plekken of routes? Mail naar info@wijkwijzernoordoost.nl.

Wanneer?

20 januari (online ontmoeting) en 29 januari (wandeling)
17 februari (online ontmoeting) en 27 februari (wandeling)
17 maart (online ontmoeting) en 27 maart  (wandeling)
19 april (online ontmoeting) en 1 mei (wandeling)

Meedoen?

Ontmoet en wandel is een initiatief van Wijkwijzer NoordOost en Utrecht in Dialoog. Wil je meewerken, denken of doen in dit project? Bijeenkomsten, thema’s en/of wandelroutes mee voorbereiden? Stuur een mail naar info@wijkwijzernoordoost.nl of info@utrechtindialoog.nl.

Illustration
 
Deel dit:
2 reacties

Willemijn Banki

vr 8 januari 2021 15:04
Wat een leuk idee. Ik ga me aanmelden.

Wilma de Buck

vr 8 januari 2021 16:44
Ik doe mee!