Bericht

Buurtfolder & Straatkunstroute in Utrecht Noordoost

Geplaatst op 23 juli 2020, 17:08 uur

De Buurtcamping Utrecht laat zich niet uit het veld slaan door de corona crisis. Voor het eerst in zes jaar zijn er geen Utrechtse Buurtcampings in het eerste weekend van de zomervakantie. Toch organiseren de Buurtcamping teams iets bijzonders om het buurt-vakantiegevoel en sociale verbinding te laten ontstaan in Utrecht: De Buurtfolders!  

Buurtfolders

Nieuwe dingen doen en nieuwe plekken leren kennen is wat vakantie misschien wel het meest geslaagd en memorabel maakt Daarom staat er in de folders een kaart met bezienswaardigheden en locaties in de buurt die je op je eigen houtje kunt verkennen. Ga op zoek naar jouw ultieme vakantiegevoel: picknick op een leuke plek in het park, bewonder de kunstwerken in je buurt of loop eens binnen bij een organisatie die je niet kent. Verzamel alle routes uit de verschillende wijken in Utrecht en je kan op vakantie in eigen stad. 

De Buurtfolder rondom het Griftpark is een heuse straatkunstroute geworden! Vind hem hier, of haal hem op Griftsteede. Tekst en foto's door Liesbeth Simpelaar, in samenwerking met de Wijkwijzer. Vind ook de folders van andere wijken op: https://debuurtcamping.nl/stad/utrecht/.

👉  Wil je toch graag echt kamperen? Volg dan De Buurtcamping Griftpark op Facebook, waarschijnlijk gaat het kampeerweekend door in het weekend van 4-6 september!

Illustration
 
Deel dit: