Activiteit

Wereldse keuken met muziek uit de wijk

Maandelijks: Op Vierde donderdag , 18:00 - 21:30 uur
Illustration

Wil je nieuwe werelden ontdekken zonder ver te hoeven reizen? Wil je wijkgenoten leren kennen, buren die je niet vanzelf tegenkomt, in een ontspannen sfeer? Welkom aan tafel bij de wereldkeuken op 25 juli en 22 augustus!

Tijdens het koken en na afloop is er ook muziek en spel voor jong, oud en iedereen. Op 25 juli verzorgt DJ Jason sinie de muzikale omlijsting. Op 22 augustus speelt Sil op zijn gitaar. Vind je het leuk om ook muziek te maken? Neem je instrument mee!

Je bent vanaf 18 uur welkom bij de Wereldkeuken in De Nieuwe Kerk! Om samen met Starlodgebewoners, nieuwe, jonge en oude wijkgenoten te koken, wereldse gerechten te bereiden en samen op te eten. 

We gaan uiterlijk 19:30 uur aan tafel in of achter de Tuinzaal van de Nieuwe Kerk, Bollenhofsestraat 155. En we ruimen gezamenlijk af en op. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je tijdig aan!

Wil je zelf een werelds gerecht thuis bereiden, meenemen? Heb je tijd, zin om mee te helpen met snijden en koken, tafel dekken, mensen welkom te heten....? Mail  buurtbel@wijkwijzernoordoost.nl, app of bel 06 21 96 9238

Kosten: Een vrijwillige bijdrage om de Wereldkeuken mogelijk te maken is van harte welkom! Je kunt je bijdrage overmaken op NL88 INGB 0006 7337 28 t.a.v. Stichting Wijkwijzer Noordoost onder vermelding van Wereldkeuken Wittevrouwen.

Locatie
Nieuwe kerk Wittevrouwen
start / einde
Gestart op do 25 juli 2024. Beëindigd do 22 augustus 2024
maximum aantal deelnemers
15

Aantal aangemelde deelnemers: 13

Deze mensen komen:
- Emmy Sangers
- corry fraza
- Albert Smit
- Frauke Havinga
- Ineke Vogels
- Monique van der Linden
- Rianne Annema
- Henny van den nagel
- Bert Stegenga

Meld je aan