Activiteit

Feestelijke Energiebijeenkomst: fiets mee door 11 buurten

woensdag 26 juni 2024 , 19:30 - 22:00 uur
Illustration

Afgelopen vijf maanden is er met bewoners van Noord Oost hard gewerkt aan een energieplan voor onze wijk. Welke oplossingen zijn er om de huizen in onze wijk duurzaam te verwarmen? Wat voor gevolgen heeft een gekozen oplossing voor onze omgeving? Wat zijn de kosten? En wat hebben we er als bewoners over te zeggen?

Tijdens de 3e bewonersavond op woensdag 26 juni wordt dit plan onthuld en overhandigd aan de wijk en symbolisch aan wethouder Lot van Hooijdonk. We starten om 19:30 uur in de Theater De Berenkuil, vertrekken van daaruit te fiets door de 11 wijken voor een feestelijke afsluiting in Griftsteede vanaf ongeveer 21 uur met de wethouder en een muzikale verrassing. 

Fietsen langs de 11 wijken/buurten in Noordoost
We brengen de opbrengsten naar de 11 wijken/buurten van Utrecht Noordoost. Met het Waardenmanifest en de 3 mogelijke alternatieve warmtebronnen voor onze wijk, fietsen we van Theaterhuis de Berenkuil via alle buurten naar het Griftpark. Daar sluiten we het energievisietraject feestelijk en muzikaal af.

Energievisie voor Utrecht Noordoost
Wijkcoöperatie Griftstroom heeft samen met bewoners  in een aantal bijeenkomsten een energievisie voor de wijk Noordoost ontwikkeld.

Lees het verslag van de eerste bijeenkomst op 14 maart: Wijkbewoners in gesprek over een energievisie voor Utrecht Noordoost.

Lees het verslag van de tweede bijeenkomst op 16 mei: Bewoners bespreken duurzame wijk-warmte-oplossingen

Locatie
Theaterhuis De Berenkuil
Omschrijving doelgroep 
Bewoners van Wijk Noordoost

Aantal aangemelde deelnemers: 8

Deze mensen komen:
- Albert Smit
- Sander Ekstijn
- Marc de Reuver
- Cees Hoefnagels
- Wilma de Buck
- Berry Danser
- Eelco Over
- astrid

Meld je aan
Deel dit: