Activiteit

Maak de mooiste foto met je smartphone

zaterdag 13 juli 2024 , 11:00 - 14:30 uur
Illustration

Bomvol tips om je kiekjes er nog leuker uit te laten zien !! En natuurlijk ga je zelf op pad om te oefenen en na afloop is er een prijsuitreiking. 

De workshop wordt begeleid door Jet Helsloot. Jet is fotografe en zij is vaak in het Griftpark onderweg om de sfeer, die elk seizoen weer anders en verrassend is, vast te leggen. Zij heeft een werkplek in wat in de buurt als Ketelhuis bekend staat, thans De Voorziening, aan de rand van het park.

Voor wie?

Het is een workshop voor kinderen met een gemiddelde leeftijd van 10 jaar, ook hun ouders zijn daarbij welkom als de kinderen te jong zijn om alleen te gaan wandelen.

Tijden:

11:00 Start workshop in de Griftsteede: na een intro van ongeveer 15 tot 20 minuten, gaan de kinderen wandelen. De kinderen krijgen een aantal opdrachten en weten dus precies wat er van hen verwacht wordt, de invulling is creatief uiteraard en dat levert verrassende plaatjes op, want iedereen kijkt weer anders.

11:20 Start fotowandeling met de opdrachten, zowel op de Griftsteede als in het park.

12:30 de beste foto appen naar Jet, zij gaat daar de prijswinnaars uit selecteren en maakt daarvan een kleine presentatie met uitleg. 

14:00 workshop eindigen in het lokaal, elkaars werk zien en de prijzen uitreiken. 

14:30 einde workshop

Locatie
Griftsteede
Kosten
Gratis
Omschrijving doelgroep 
Kinderen rond de 10 jaar
maximum aantal deelnemers
25
Deel dit: