Activiteit

Live in gesprek over Buiten

donderdag 27 augustus 2020 , 19:30 - 21:30 uur

We zijn weer live in gesprek in het Griftpark! Het eerste gesprek op veilige afstand onder de bomen smaakt naar meer. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan! Aanmelden is verplicht.

In de zomertijd gaan we in gesprek over buiten zijn. Welke rol speelt buiten zijn in jouw leven? Ben je nieuwsgierig naar ervaringen van anderen en wil je je eigen ervaringen en verlangens delen? Sluit je aan en doe mee!

Buiten
Tijdens de coronacrisis kreeg iedereen de opdracht om zoveel mogelijk binnen te blijven. Heeft deze periode je ervaring van het buiten zijn veranderd? Is je behoefte toegenomen om naar buiten te gaan of ben je juist gewend geraakt aan binnen activiteiten? Hoe is het nu om buiten te zijn, om weer vrij-uit naar buiten te kunnen? Welke plek heeft buiten zijn in je leven en wat is het waard? Trek je de natuur in voor rust, bezinning, een mooie wandeling? Is buiten voor jou een plek om actief bezig te zijn, om te sporten? Hou je van kamperen, vissen, wielrennen? Of zoek je buiten juist mensen op en ben je te vinden op het terras of een festival waar je vrienden ontmoet? Wat is de reden dat jij naar buiten gaat?

Wat is een dialoog?
In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Meer informatie en aanmelden

Locatie
Griftsteede
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Illustration
 
Deel dit: