Project
Lopend

BuurtNatuur030

Geplaatst op 25 januari 2023, 16:35 uur
Illustration

Community van groene Utrechters

BuurtNatuur030 is hét netwerk voor groene buurtinitiatieven in Utrecht. Dit platform fungeert als digitale verzamelplek en is een ontmoetingsplek voor groene doeners en iedereen die groen in Utrecht een warm hart toedraagt.

Doe jij ook mee?
Wij van BuurtNatuur030 streven naar een prettige leefomgeving voor mens, dier en plant in een stad die bestand is tegen een veranderend klimaat. Samen maken we Utrechtse buurten nog groener! Op deze website vind je een overzicht van groene activiteiten, projecten, organisaties en buurtbewoners. Allemaal onder een dak! Ontmoet elkaar ook tijdens de netwerkbijeenkomsten op groene locaties en deel praktische kennis uit.

Ben jij ook bezig met een project rondom het vergroenen van jouw buurt of straat? Meld jouw project aan op deze website, laat je inspireren en inspireer anderen. Het maakt niet uit hoe groot of klein het project is. Zo kan het bijvoorbeeld gaan om een het vergroenen van een boomspiegel, maar ook over het gezamenlijk (her)indelen van een groenstrook met de buurt. Iedereen is welkom op dit groene platform.

Contact 
Heb je een vraag of wil je met ons in contact komen? Stuur dan een mailtje naar info@buurtnatuur030.nl. We proberen je mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Meer doen?

BuurtNatuur030 heeft een adviesgroep die elk kwartaal samenkomt: hier bespreken bewoners en gemeente met elkaar wat zij kunnen doen om de community te vergroten/voort te zetten

In mei zullen wij weer een grote netwerkbijeenkomst hebben met elkaar: we zijn nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om hierover mee te denken/iets te doen die avond. Neem contact op via info@buurtnatuur030.nl

Deel dit:
Contactpersonen
Verantwoordelijke organisatie