Sabine Upperman

Professional
Wie is Sabine?

Iets meer dan drie jaar woon in nu in Utrecht, in buurtwijk Noordwest, samen met mijn huisgenoot en kat. Als persoon die regelmatig haar huissleutel vergeet, heb ik na mijn verhuizing besloten om gauw kennis te maken met de nieuwe buren. Dat bleek een succes -en niet alleen sleutel-technisch- want wat een leuke en diverse mensen wonen er in Utrecht! Met mijn eigen buren ben ik ondertussen al twee barbecues, meerdere spelletjesavonden en andere vieringen verder.

Mijn werk en hobbies

Dit verbinden van buren is me zo goed bevallen, dat ik er zelfs mijn werk van heb gemaakt. Voor stichting Buurkracht ben ik vaak te vinden in gemeentes in de regio Midden, en nu ook in de stad zelf. Meer specifiek, bij jou om de hoek: in Tuindorp-Oost!

Mijn omgeving

Het eerste project is energie besparen (huizen verduurzamen). Toch prettig om er ook in de winter wat warmer bij te zitten (en in de zomer wat koeler!), met lagere energiekosten. Samen is dat makkelijker, goedkoper én gezelliger.

Mijn droom

Wil jij helpen door alvast te laten weten wat jij zou willen in je huis? Of heb jij ervaring met verduurzamen, wil jij meer buren leren kennen en wil je actief helpen? Stuur me dan een berichtje via contact@grifstroom.nl of direct via sabine@buurkracht.nl . Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Organisaties van Sabine
Projecten uitgevoerd door Sabine
Projecten waaraan Sabine bijdraagt